Profesionalna saradnja

"KeramDent" Studio za izradu vrhunskih zubnih nadoknada stalno ili povremeno vrlo uspešno saradjuje sa nekoliko stomatoloških klinika i stomatoloških ordinacija kako u zemlji tako i u bližem i daljem okruženju.

želja nam je još više proširiti krug saradnika, na zadovoljstvo brojnih sadašnjih i budućih pacijenata. Svi koji žele saradnju bilo da se radi o stomatološkim klinikama ili privatnim ordinacijama treba da se jave nama i da naš kvalitet ponude svojim pacijentima.
Kliknite na link i uspostavite kontakt sa nama!


Znanje i Kvalitet Ključ Uspešne Saradnje

Od brojnih poslovnih partnera sa kojima smo u dugogodišnjim vrlo uspešnim i dobrim partnerskim relacijama izdvajamo Stomatološku Polikliniku "Papić" - Novi Sad, kao i našeg stalnog saradnika privatnu stomatološku ordinaciju "Dr.Forai" takodje iz Novog Sada. U nekoliko rečenica saznajte šta o nama kažu vrhunski stomatološki stručnjaci.


Ako ste zadovoljni našom uslugom, izradom zubnih nadoknada svih vrsta ili pak smatrate da biste nas mogli preporučiti vašem prijatelju ili poslovnom saradniku to ćete najjednostavnije uraditi ispunjavanjem pošalji link prijatelju obrasca. Hvala!Poliklinika "Papić"

Stomatološka poliklinika "Papić" ima tradiciju postojanja i kvaliteta već dugi niz godina i uživa ugled vrhunskih stomatoloških usluga kao i brojnih zadovoljnih pacijenata. Zbog velikog obima posla potreban nam je vrhunski saradnik koji će se estetikom izrade, kvalitetnim materijalima i poštivanjem rokova uklopiti u naš radni ritam. Baš iz tih razloga Zubotehnički Studio "KeramDent " je moj najvažniji saradnik.

Prof. Dr Sci Savo Papić
www.sp-papic.rs

Ordinacija "Dr.Forai"

Već dugo uspešno saradjujem sa "KeramDent"- om na zadovoljstvo brojnih pacijenata kao i moje lično. Visoka kvaliteta materijala, sofisticirana izrada, kratki rokovi, i iznad svega ljubaznost i profesionalni pristup samo su neke od brojnih prednosti ovog zubotehničkog studija.

Forai Dr.Zoltan