U radu koristimo moderne, biokompatibilne materijale nastojeći da postignemo vrhunsku estetiku i prirodni izgled zuba. Vrhunski materijali poznatih firmi kao što su:

koristimo da postignemo estetiku, trajnost i funkcionalnost te kako bismo opravdali vaše ulaganje i naš trud i kako bismo vas učinili zadovoljnima.


Zubotehnički Studio "KeramDent"Osnivač i voditelj posla Feher Erne, odmah po završetku školovanja kao izuzetan talenat dobija odgovorno radno mesto u vrlo poznatoj zubotehničkoj laboratoriji. Uz rad i svakodnevno usavršavanje stiče bogato radno iskustvo te 1989. godine otvara u Novom Sadu malu privatnu zubotehničku laboratoriju koja za nekoliko godina prerasta u moderno opremljen zubno-estetski studio. Uz najbliže saradnike suprugu, kćerku i sina zapošljava i nekoliko ljudi visoke kvalifikacione strukture.

Od tada se stalno razvija i usavršava u smeru punog uvažavanja načela kvaliteta i stalne saradnje sa brojnim pacijentima i stomatolozima te kroz uspešno postojanje i poslovanje postaje deo porodične tradicije.

Dugogodišnje iskustvo u radu, kao i svakodnevno usavršavanje, učinili su da Vam Zubotehnički Studio "KeramDent" danas može ponuditi najmodernije sisteme u izradi svih vrsta zubnih nadoknada u fiksnoj i mobilnoj protetici.

implantImplantati

Usko smo specijalizovali tehničke radove na substrukturama implantata, kao i vrhunsku estetiku završnog dela koji se prirodno uklapa u zubni niz.

zirconCercon Ceram Kiss

Vrhunski materijal namenjen izradi dugotrajnih zubnih nadoknada a u isto vreme moguće je postići nijansu boje prirodnih zuba.